Uw hoveniers- en onderhoudsbedrijf in de Hoeksche Waard

Wij halen het optimale uit uw (bedrijfs-)tuin!

Tuin Perfect is een hoveniers- en onderhoudsbedrijf in Goudswaard. Oprichter en eigenaar is Marvin van Arkel, tuinliefhebber en hovenier in hart en nieren. Zijn liefde voor tuinieren zat er al op vroege leeftijd in. Zo ging hij als 14-jarige op de fiets schuttingen halen. En vervoerde hij op zijn brommer grindtegels. Twee achterop en één in zijn rugzak.

Plantenkennis en ervaring

Na een gedegen opleiding op de middelbare tuinschool in Rijswijk is Marvin bij een hovenier gaan werken en daarnaast zelf gaan kweken. Daardoor heeft hij veel plantenkennis en ervaring opgedaan.

Door de jaren heen groeide zijn kwekerij uit tot handelskwekerij Van Arkel B.V. Daarnaast deed Marvin de nodige werkervaring op bij hoveniers. In 2005 besloot hij verder te gaan als zelfstandig hovenier, te stoppen met zelf kweken en zich te richten op de handel van vaste planten, heesters en bomen.

De hovenier die staat voor kwaliteit

Met meer dan 22 jaar ervaring weet Marvin precies wat uw (bedrijfs-)tuin nodig heeft. Onderhoud, renovatie of tuinaanplanting. Wat Marvin ook doet, het gebeurt goed. Met het beste materiaal en het juiste gereedschap werkt hij met zijn team snel en efficiënt. En wordt het optimale uit uw tuin gehaald.

Tevreden klanten van ons hoveniersbedrijf

Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Maar ook bedrijven, scholen en zorginstellingen behoren tot onze vaste klantenkring. Ons werk wordt zeer gewaardeerd. ‘Ik geniet zó van onze tuin’ is een veelgehoorde opmerking.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Wij zijn benieuwd naar u, uw wensen en uw tuin.

Voordelen

  • Vakmanschap
  • Jarenlange ervaring
  • Veel kennis van planten, heesters en bomen
  • Eigen handelskwekerij
  • Handige tips en ideeën
Tuin Perfect
Slikslee 13
3267 BN Goudswaard
0186-694077
06-23757376
info@tuinperfect.nl

De vakkundige en ervaren hovenier in de Hoeksche Waard

Direct contact met ons hoveniersbedrijf

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.